

نقش غدیر در کمال انسانها
در قسمتی از کتاب میخوانیم:
همانگونه که خداوند برای ادامه حیات جسمانی ما، قلبی گذاشته است که خون پمپاژ میکند تا مواد غذایی لازم را به همه سلولها برساند و اگر قلب از کار بایستد، بدن خواهد مرد، برای هدایت جامعه نیز قلبی قرار داده است و او امام و «ولی امر» است. خوراک جان را امام به جامعه پمپاژ میکند. کسانی که امام را نمیپذیرند حتی اگر در بالاترین سطح از علم و دانش و صنعت و تکنولوژی قرار بگیرند از جان سالمی برخوردار نیستند.
عنوان فصلهای کتاب:
"غدیر برترین اعیاد"
"برترین عنایت خداوندی"
"کمال دین و اتمام نعمت"
"روز تعیین اولیای حقیقی"
"غدیر از نگاه قرآن"
"عدم ذکر صریح ولایت در قرآن"
"ضرورت طرح مسئله ولایت در عصر حاضر"
مبحث غدیر و ارزش این رخداد عظیم تاریخی به قدری است که در طول چهارده قرن از تاریخ اسلامی، مورد بررسیهای متعدد قرار گرفته است. متکلمین به صورت بحثهای کلامی، مورخین تحت عنوان واقعه تاریخی، ادبا با شعر و ادبیات خاص خود و جامعهشناسان در تأثیر جامعهشناسی آن و… کتابها نوشتهاند و اظهارنظرها نمودهاند اما این واقعیت تاریخی همچنان بحثی زنده و اثربخش است که جا دارد مورد توجه عمیق مسلمین قرار گیرد. در این کتاب به این مهم پرداخته میشود.
دکتر محمد اسدی گرمارودی از شاگردان عالم برجسته شهید دکتر مرتضی مطهریست. ایشان استاد برجسته و مدیر گروه معارف بزرگترین دانشگاه صنعتی کشور؛ دانشگاه صنعتی شریف است و سالهاست که به دانشجویان این دانشگاه، فلسفه و علم و اخلاق میآموزد. دانشجویان و نخبگان دانشگاه صنعتی شریف در جلسات و سخنرانیهای این استاد فرهیخته حضور مییابند و علم همراه با اخلاق را میآموزند. نویسنده فارغ التحصیل مقطع دکترا در رشتهی فلسفه و کلام اسلامی از دانشگاه تهران میباشد و حدود ۳۵ سال پیش در اولین روز بازگشایی دانشگاهها، پس از انقلاب فرهنگی به دانشگاه شریف آمده است. وی دارای بیش از ۳۰ مقاله در زمینهی عرفان و اخلاق و اصول دینیست و بیش از ۱۵ کتاب تالیف کرده که هر کدامشان چندینبار چاپ شدهاند. دکتر گرمارودی در سالهای ۷۰ و ۷۹ به عنوان استاد ممتاز دانشگاه صنعتی شریف انتخاب شده و در سال ۸۰ به عنوان پژوهشگر نمونه در تالیف کتاب معرفی گردیده و در سالهای ۸۴ و ۸۵ استاد برجسته دانشگاه شریف شده است. مدیر گروه معارف دانشگاه صنعتی شریف سخنرانیهای متعددی در مراکز اسلامی کشورهایی چون آمریکا، اتریش، کانادا، سوئد و بلژیک با هدف معرفی معارف اسلامی و حکمت شیعی، داشته است