هفتمین فصل شکفتن

زبان های در دسترس : فارسی
تعداد صفحات : ۲۱۹
قیمت : ۳۰۰٬۰۰۰ ریال

در شناخت زندگی و سیره عملی اهل بیت یکی دیگر از موضوعات مهمی که باید به آن توجه کرد؛ جریان‌شناسی تاریخی و سیاسی هر دوره و چگونگی برخورد امام با این جریانات است. موضوعی که در ارتباط با امام هفتم شیعیان، امام موسی کاظم(ع) نیز باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد؛ چرا که همزمانی دوران امامت ایشان با حکومت یکی از ظالم‌ترین حکام عباسی و نحوه برخورد امام با ایشان می‌تواند الگوی بسیار خوبی برای نحوه برخورد جامعه اسلامی با دشمنان این جامعه باشد.

کتاب "هفتمین فصل شکفتن" اثری در همین راستاست؛ که در آن سعی شده تا با استفاده از منابع معتبر تاریخی بخش‌هایی از زندگی حضرت امام کاظم(ع) و شرایطی که امام کاظم (ع) در آن زندگی می کردند، بررسی شود.

علاوه بر این در بخش‌هایی از کتاب حاضر نیز به اخلاق حضرت در زمینه‌های مختلفی مانند سخاوت، عبادت، علم، عصمت، بزرگواری، عطوفت، حکمت و صبر اشاره هایی شده است.

این کتاب برنده کتاب سال حوزه علمیه قم شده است

ارسال با ایمیل: