خس بی سر و پا



نویسنده(ها) : حمید حسام
ناشر : انتشارات سوره مهر
دسته کتاب : عمومی
آخرین به‌روزرسانی : ۰۵ مرداد ۱۴۰۵
تاریخ انتشار : مهر ۱۴۰۲
شابک : 9780240304786
تاریخ اولین نوبت انتشار : ۱۴۰۲
تاریخ آخرین نوبت چاپ : ۱۴۰۲
تاریخ انتشار آنلاین : ۱۴۰۲
آخرین نوبت چاپ : ۱۴۰۲
نسخه الکترونیکی : دارد
زبان‌های در دسترس : فارسی
تعداد صفحات : ۱۶۷
مرحله تولید : چاپ‌شده
برگزیده : کتاب صوتی خس بی سر و پا توسط حمید حسام به رشته‌ی تحریر درآمده است. او در این کتاب خاطرات شخصی خود را از پیاده‌روی اربعین روایت می‌کند و ضمن پیاده‌روی به مرور خاطرات جنگ هشت ساله‌ی ایران و عراق و زنده کردن یاد هم‌سنگرهای شهیدش می‌پردازد.
قیمت : ۲٬۴۵۰٬۰۰۰ ریال

کتاب صوتی خس بی سر و پا توسط حمید حسام به رشته‌ی تحریر درآمده است. او در این کتاب خاطرات شخصی خود را از پیاده‌روی اربعین روایت می‌کند و ضمن پیاده‌روی به مرور خاطرات جنگ هشت ساله‌ی ایران و عراق و زنده کردن یاد هم‌سنگرهای شهیدش می‌پردازد.

معرفی کتاب

3 دقیقه

به جای مقدمه

12 دقیقه

فصل اول: سر اربعین

41 دقیقه

فصل دوم: خس بی‌سروپا- قسمت اول

42 دقیقه

فصل دوم- قسمت دوم

33 دقیقه

فصل دوم- قسمت سوم

36 دقیقه

فصل دوم- قسمت چهارم

 

کتاب صوتی خس بی سر و پا توسط حمید حسام به رشته‌ی تحریر درآمده است. او در این کتاب خاطرات شخصی خود را از پیاده‌روی اربعین روایت می‌کند و ضمن پیاده‌روی به مرور خاطرات جنگ هشت ساله‌ی ایران و عراق و زنده کردن یاد هم‌سنگرهای شهیدش می‌پردازد.

فضای پیاده‌روی اربعین را در اثری که پیش رو دارید، کتاب صوتی خس بی سر و پا، ببینید. این اثر به قلم حمید حسام نگاشته شده است و خاطرات او را از پیاده‌روی اربعین در سال 1436 هجری قمری یا به عبارت دیگر سال 1393 هجری شمسی بیان می‌کند. او که زمانی در جنگ میان ایران و عراق شرکت داشته، تجربه‌ی حضور در کربلا را با یادآوری خاطرات جنگ همراه می‌کند و کربلا را به جنگ هفت ساله پیوند می‌دهد.

ارسال با ایمیل: