تروریسم از منظر حقوق اسلام و اسناد بین‌المللی

زبان های در دسترس : فارسی
تعداد صفحات : ۴۲۴
قیمت : ۴۶۲٬۰۰۰ ریال

امروزه تروریسم به عنوان یکی از مهمترین مباحث در سطح بین‌المللی مطرح شده و کشورهای بسیاری را با چالش امنیتی روبرو کرده است و با وجود اینکه کشورهای اسلامی بویژه ایران، خود از بزرگترین قربانیان تروریسم هستند، همواره به عنوان کشورهای حامی تروریسم و ریشه‌های اصلی آن در ادبیات حقوقی و سیاسی غرب مورد اتهام قرار گرفته و احیاناً آثار حقوقی نیز بر این اتهام‌ها بار شده است. از این‌رو نشان دادن چهره واقعی اسلام و نیز ریشه‌ها و راهکارهای مبارزه با تروریسم بین‌الملل و روش‌های حمایت از حقوق قربانیان تروریسم و نیز استفاده از تجربیات در اسناد بین‌المللی و حقوق کشورهای دیگر در این زمینه دارای اهمیت است. همچنین با توجه به اهداف کور تروریسم، قربانیان این جرم غالباً در شمار بی‌گناه‌ترین افراد هستند. از این‌رو، حمایت ویژه از حقوق قربانیان تروریسم از اهمیت خاصی برخوردار است. متن بالا برگرفته از کتاب تروریسم از منظر حقوق اسلام و اسناد بین المللی اثر سید حسین هاسمی نشر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه می باشد که درچهاردهمین همایش کتاب سال حوزه،۹۱ ، شایسته تقدیرگردیده است.

این کتاب درچهاردهمین همایش کتاب سال حوزه،۹۱ ، شایسته تقدیرگردیده است.

ارسال با ایمیل: