برگزاری دوره آموزشی روش‌های آماری با نرم‌افزار SPSS

گروه روانشناسی واحد خواهران تهران دانشگاه شهید مطهری(ره) با همکاری پژوهشکده علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک) کارگاه آموزشی نرم‌افزار آماری SPSS را در روز پنجشنبه ۱۸مهرماه برگزار می‌کند.
برگزاری دوره آموزشی روش‌های آماری با نرم‌افزار SPSS

گروه روانشناسی واحد خواهران تهران دانشگاه شهید مطهری با همکاری پژوهشکده علوم و فناوری دانشگاه ایران (ایرانداک) برگزار می‌کند:

کارگاه آموزشی روش‌های آماری با نرم‌افزار SPSS

مدرس: آقای دکتر سید رضا رضوی سعیدی

هزینه دوره: ۵۰۰۰۰ تومان

ظرفیت: ۲۰ نفر

زمان: 18 مهرماه (از ساعت 8:30 لغایت 17)
اولویت شرکت با دانشجویان ورودی سال‌های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ می‌باشد. در صورت وجود ظرفیت ورودی‌های ۱۳۹۶ نیز پذیرفته می‌شوند
.

در پایان گواهی شرکت در دوره از طرف پژوهشکده علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک) اعطا خواهد شد.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری خواهران تهران گروه آموزشی روانشناسی کارگاه آموزشی پژوهشکده علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک) نرم‌افزار آماری SPSS