اطلاعیه هیئت مرکزی گزینش در خصوص مراحل مصاحبه و گزینش داوطلبین مقطع کارشناسی (تمامی رشته‌ها) ۱۴۰۴-۱۴۰۳

۰۱ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۸ اخبار اطلاعیه پذیرش و گزینش

باسمه‌تعالی

اطلاعیه هیئت مرکزی گزینش در خصوص چگونگی گزینش نهایی داوطلبان مقطع کارشناسی (تمامی رشته‌ها) مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (تهران - مشهد - یزد - زاهدان)

ضمن عرض تبریک به داوطلبان کنکور سراسری که مجاز به شرکت در مرحله گزینش (صلاحیت عمومی) دانشگاه شهید مطهری شده‌اند، به اطلاع می‌رساند تأیید صلاحیت عمومی و گزینش داوطلبان ورودی کارشناسی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری در مقطع کارشناسی در دو مرحله صورت می‌پذیرد:

* مرحله اول:

این مرحله به‌صورت غیرحضوری و مجازی برگزار خواهد شد.

لازم است داوطلبان نسبت به تکمیل فرم‌های زیر اقدام و فرم‌های تکمیل‌شده را به همراه اسکن سایر مدارک در صفحه مخصوص سایت گزینش دانشگاه شهید مطهری(کلیک کنید) تا پایان روز جمعه 6/ 7/ 1403 ارسال و آپلود نمایند.

* مدارک موردنیاز:

• تصویر فرم شماره یک گزینش(جهت دانلود فرم کلیک کنید)
    • داوطلبان بایستی این فرم را تکمیل و در روز مصاحبه همراه خود داشته باشند.
  • تصویر فرم هیئت عالی گزینش (جهت دانلود فرم کلیک کنید)
    • داوطلبان بایستی این فرم را تکمیل و در روز مصاحبه همراه خود داشته باشند.
  • عکس داوطلب
  • تصویر تمامی صفحات شناسنامه
  • تصویر کارت ملی
  • تصویر کارنامه کنکور
  • تصویر فرم انتخاب رشته
  • تصویر کارنامه دیپلم
  • تصویر مستندات سایر فعالیت‌های فوق‌برنامه (علمی، فرهنگی، اجرایی و ...)

** تذکرات مهم:

عدم ارسال مدارک به منزله انصراف است.

شماره راهنما: در آخر این اطلاعیه شماره‌های تماس هر واحد بر اساس منطقه بندی آورده شده است.

* مرحله دوم:

در صورت پذیرش در مرحله اول، کارشناسان گزینش مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری جهت حضور در مرحله دوم و تعیین زمان مصاحبه حضوری با شما تماس خواهند گرفت. (عدم تماس تا تاریخ ۹ مهرماه ۱۴۰۳ به منزله عدم پذیرش شما در مرحله اول خواهد بود.)

داوطلبان بایستی مدارک زیر را در روز مصاحبه همراه داشته باشند:

* مدارک موردنیاز:

• یک قطعه عکس ۴*۳ پشت‌نویسی شده
  • اصل فرم شماره یک گزینش  (لینک دانلود) که در مرحله اول ارسال ‌شده است.
  • اصل فرم هیئت عالی گزینش (لینک دانلود) که در مرحله اول ارسال ‌شده است.

** تذکرات مهم:

• محل مصاحبه و تحصیل داوطلب بر اساس منطقه بندی آموزشی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری مطابق جدول زیر خواهد بود. (دقت شود محل مصاحبه همان محل تحصیل و آموزش می‌باشد).
  • کلیه مدارک تحصیلی داوطلبان، با عنوان دانشگاه شهید مطهری تهران صادر خواهد شد.
  • تحصیل در دانشگاه شهید مطهری رایگان می‌باشد.