آغاز ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۳

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۹ اخبار اطلاعیه واحد آموزش ثبت‌نام

قابل توجه کلیه دانشجویان واحد خواهران تهران

فرایند انتخاب واحد به شرح ذیل می باشد :

1- انتخاب واحد نیمسال دوم سـال تحـصیلی 1403-1402،  روز سه شنبه مورخ 1402/11/17 (ساعت 8صبح) لغایت روز جمعه مورخ 1402/11/20 می باشد.

2- پیش از انجام انتخاب واحد لازم است دانشجویان شهریه ترم را در سیستم گلستان پرداخت نمایند.لازم به توضیح است در صورت عدم پرداخت شهریه انتخاب واحد ثبت نمی گردد.

3- کد دروس انتخابی خود را بر اساس برنامه تنظیم شده ( طبق رشته و ورودی ) استخراج نموده و سپس اقدام به انتخاب واحد نمائید.

4- در صورت تمایل به اخذ واحدی غیر از ورودی خود، شخصاً اقدام ننموده و تقاضای خود را جهت بررسی و تأئید به ایمیل آموزش واحد خواهران به آدرس ذیل ارسال نمائید.

ایمیل واحد آموزش

amoozesh.thr-sis@motahari.ac.ir

5- جهت اطلاع از محل برگزاری کلاسها به تابلوی آموزش مراجعه نمایید.

توجه : دانشجویان خانم دکتر نجارشمس درس زبان عمومی 2را با گروه 52 خانم رستگارپناه انتخاب واحد نمایند.

توجه: کلاسها در تاریخ 1402/11/21 تشکیل نمی گردد و از روز دوشنبه 23 بهمن ماه دایر می باشد.

برنامه درسی رشته فلسفه و حکمت اسلامی

برنامه درسی رشته فقه و حقوق اسلامی

برنامه درسی رشته روانشناسی

کلید واژه ها: انتخاب واحد مدرسه عالی شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری خواهران تهران