یکشنبه‌ها یک کتاب؛ قرار کافه کتاب: «فرشته شناسی، از دیدگاه فیض کاشانی و شیخ اشراق»

بسمه‌تعالی

در یکشنبه کافه کتاب این هفته با معرفی کتابی از انتشارات مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) همراه شما عزیزان هستیم.

به گزارش اداره انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری؛ چهاردهمین دوره جشنواره علامه حلی به منظور بزرگداشت کتب فاخر تألیفی طلاب سراسر کشور روز شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۲ برگزار گردید. کتاب «فرشته شناسی از نگاه شیخ اشراق و ملامحسن فیض کاشانی» انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری، نوشته سرکار خانم دکتر مهناز کهندانی تفرشی، از فارغ‌التحصیلان مدرسه‌عالی شهید مطهری، به عنوان کتاب برگزیده اساتید حوزه انتخاب شد. این کتاب، رساله دکتری سرکار خانم دکتر کهندانی است که با راهنمایی حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدظله‌العالی) و مشاوره آیت‌الله دکتر محقق داماد در سال ۱۳۹۱ دفاع شد و در سال ۱۴۰۰ توسط انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری به همراه تقریظی از حضرت آیت‌الله امامی کاشانی تولیت مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری به چاپ رسید.

کلید واژه ها: فرشته شناسی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری خواهران تهران یکشنبه‌ها یک کتاب؛ قرار کافه کتاب