یکشنبه‌ها یک کتاب؛ قرار کافه کتاب: «دشمن شدید»

تعداد بازدید:۲۴۵

مجموعه دوجلدی «دشمن شدید» با تمرکز بر نبرد میان اسلام و یهود، تقابل همیشگی حق و باطل را در برهه‌های سرنوشت‌سازی دنبال می‌کند که پس از عروج رسول‌الله برای جوامع اسلامی رخ داده است.

(جلد ۱: جریان‌شناسی انحراف در تاریخ با محوریت یهود) * نخستین جلد از مجموعه کتاب‌های «دشمن شدید» است که با رویکرد تاریخی بصیرت افزا و رصد جریان حق و باطل و دشمن‌شناسی تدوین شده است.

(جلد۲: جریان‌شناسی حق و باطل پس از پیامبر اسلام با تمرکز بر نقش یهود و جریان نفاق)

جلد دوم کتاب دشمن شهید به جریان‌شناسی حق و باطل پس از پیامبر اسلام با تمرکز بر نقش یهود و جریان نفاق پرداخته است.

در این کتاب به موضوعاتی همچون: * یهود و شهرهای مهم اسلامی، تبارشناسی بنی‌امیه، اقدامات جبهه باطل پس از پیامبر و اقدامات جبهه حق در برابر جبهه باطل و منحرف شده‌ یهود و پیروانش می‌پردازد.

کلید واژه ها: واحد خواهران تهران مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری یکشنبه‌ها یک کتاب؛ قرار کافه کتاب