اولین همایش ملی بررسی اندیشه‌های تفسیری آیت‌الله جوادی آملی برگزار می‌شود.

اولین همایش ملی «مطالعات تطبیقی قرآن پژوهی با رویکرد بررسی اندیشه‌های تفسیری مفسر بزرگ جهان اسلام، آیت الله‌العظمی جوادی آملی» به همت دانشکده علوم قرآنی تهران برگزار می‌شود.

همایش ملی بررسی اندیشه‌های تفسیری آیت‌الله جوادی آملی برگزار می‌شود.

اولین همایش ملی «مطالعات تطبیقی قرآن‌پژوهی با رویکرد بررسی اندیشه‌های تفسیری مفسر بزرگ جهان اسلام، آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی» برگزار می‌شود.

بنابراین گزارش، محورهای این همایش عبارت‌اند از:

بررسی تطبیقی مبانی تفسیری آیت‌الله جوادی آملی با مبانی تفسیری علامه طباطبائی و سایر مفسران شیعه و سنی.

بررسی تطبیقی آرای تفسیری آیت‌الله جوادی آملی با آرای سایر مفسران شیعه و سنی در گستره موضوعات مختلف قرآنی.

بررسی آرای تفسیری آیت‌الله جوادی آملی در نقد و تحلیل جریان‌های نواندیشی دینی.

بررسی آرای تفسیری آیت‌الله جوادی آملی در نقد و تحلیل آرای مستشرقان.

بررسی آرای تفسیری آیت‌الله جوادی آملی در نقد و تحلیل جریان‌های سلفی و تکفیری.

و سایر موضوعات و مباحث تطبیقی در پرتو اندیشه‌های تفسیری آیت‌الله جوادی آملی.

آخرین‌مهلت ارسال مقاله به این همایش، ۱۰ دی‌ماه ۹۹ و زمان برگزاری آن ۱۲ بهمن‌ماه است.

دانشگاه علوم و معارف قرآن (دانشکده علوم قرآنی تهران) با همکاری موسسه علوم وحیانی اسراء و برخی دیگر از مراکز علمی دانشگاهی این همایش ملی را برگزار می‌کند.

این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه شده است.

گفتنی است، علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت olomquran.ir مراجعه کنند.